TR türkiye

Java Yeni Sürüm Sorunu Çözüldü

Java Yeni Sürüm Sorunu Çözüldü

Değerli Kullanıcılarımız ; 

– Bildiğimiz gibi Java 15 Ocak 2014 tarihinde güncelleme paketi çıkartmıştır, Bu güncelleme Sonucu En son Sürüm (Java 7.51) sürümüdür.

Bilgisayarlarınızda çıkan java güncelleme uyarısında veya yeni java kurulumu yaptığınızda yeni sürüm kurulmakta olup ve Yeni sürüm’de denetim masasından bazı ayarlamalar yapılmadığı sürece Java yazılımlı çalışan hiç bir (Eschat,Flaxchat,EsOkey) gibi yazılmlar çalışmamaktadır. Ancak Denetim Masasın’da Java Security ayarlamalarından (Medium) seviyesine alınması gerekiyor, Bunu her kullanıcı elbette yapamayacaktır. Kullanıcıların ancak tahmini olarak 3/1’lik bir kısmı bunu yapabilcektir.

Soru 1 – Bu Ne demektir ?

Java ayarlamaları yapılmadıgı sürece sohbet veya okey girişiniz çalışmayacak, Java açılmayacak ve sizin için kullanıcı kaybına neden olacaktır.

Soru 2 – Ne Yapılmalı ?

Java yeni sürüm veya eski sürüm farketmez, indiren kişilerin hiç bir şekilde ayarlamadan direk eskisi gibi giriş yapabilmesi için,  Java imzalı olması gerekiyor, İmzalama işlemi ise sertifika ile yapılabilmektedir.

Bu işlemi normalde Eschat ve esOkey için Evrensoft firmasının, Flaxchat için ise Flaxchat firmasının satmış olduğu yazılımlar olduğu için kendileri tarafından yapılması gerekiyor, Yalnız biz iki firma içinde birden çok mail/telefon ile ulaşım denedik, malesef başarılı olamadık.

Soru 3 – Peki Sizlerin Yaptığı Birşey varmı ?

Bizler ŞEKERSHELL INT. Bilişim Hizmetleri firmasi olaraktan  yurt dışından sizin için sertifika ile java imzalasını başarılı yapabilmekteyiz.

– Sitenize ait javanız Sertifika sayesinde imzalanır ve herhangi bir sorun kalmaz.  Yeni sürüm javalar herhangi bir ayarlama yapmadan çalışabilmektedir.

Örnek Java imzalaması yaptığımız bazı siteler ;

http://www.tkokeyoyna.com/okey-oyna

http://www.okey4.org/okey.php?p=119

Yukarıdaki örnekler’dede görebilceğiniz gibi Eğer java yeni sürüm kullanıyorsanız, Java Security ayarlamanız hangi seviyede olursa olsun, Java imzalaması sertifika ile yapılmış olduğundan dolayı herhangi bir java çalışmama durumu olmayacaktır.

Soru 4 – Java yeni sürüm güncelleştirmesinde aynı sorun tekrar yaşancakmıdır ?

Java Sertifika ile imzalanmış olduğundan dolayı hiç bir zaman javanızda çalışmama vb durumu söz konusu olmayacaktır.

Soru 5 – Java imzalamasını sizin tarafından yaptırmak istiyorum, Nasıl yaptırabilirim ?

Bizlere İletişim bilgilerimizden ulaşaraktan bizlerle irtibat kurmanız durumunda bizler size yardımcı olacağız.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ ;

OFİS TEL ; (850) 8850899

Mail ; info@sekershell.com.tr

mIRC ; /server irc.sekershell.com (Online Destek)

 

 

 

14 Yorumlar
aygül

selam ben neden baglanamıyorum salona yardımcı olursanız sevinrim kolay gelsin saygılar.

    admin

    Merhabalar Aygül hanım ; Girmek istediğiniz Salon eğer java sertifika(imzalaması) yaptırmamış durumda ise ve yeni sürüm java kullanıyorsanız, Salon sahibinizle görüşerek Java sertifikalaması yaptırma talebinizi iletebilirsiniz, Bunu bizlerde yapabilmekteyiz kendileri bize ulaşabilirler. Teşekkürler.

sıla

slm neden böyle sorun çıkıyo acaba

    admin

    Merhabalar Sıla Hanım ; Java Yeni bir sürüm çıkartmış olması sebebiyle güvenlik için bazı önlemler almış durumdadır, Bunun içinde site sahibi java sertifika(imzalama) yaptırdığında herhangi bir sorun kalmamaktadır. Teşekkür ederiz.

Gokhan

Java sertifika imzalasını bende şekershell firması tarafından yaptırdım, Java ile alakalı herhangi bir sorunumuz kalmadı, Kullanıcılar eskisi gibi girebiliyorlar. Teşekkür ederiz ŞEKERSHELL!

    admin

    Merhabalar Gökhan bey Sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız teşekkürler.

Kemal

2 Adet Java Sertifikası satın alınmıştır, Sorunu gidermem için bizlere yardımcı olan Şekershell firmasına teşekkür ederiz.

Osman

Kullanıcılarımız eschat görüntüsünden hiç bir zaman vazgeçemedi, Bizler Şekershell Internet Bilişim hizmetleri ile irtibat kuraraktan java sertifikası satın alıp sorunu giderdik herzaman sizinle çalışmaktan mutluyuz Şekershell

heLin

1 Adet java imzalaması yaptırıldı sorunsuz teşekkürler arkadaşlar...

Hasan

java sertıfıkalama bende yaptırdım ve Java sorunumz şekershell firması tarafından gıderıldı teşekkur ederız sagolun arkadaşlar

Ufuk

ŞEKERSHELL firmasi tarafından java sertifika imzalası yaptırılmıştır kaliteli ve anlık destek sağlıyorlar teşekkür ederim

OkeyMobil

sekershell ve omer alpere sonsus tşkler işlerını senelerdir en iyi şekilde yapan asla parayı on planda tutmayan degerlı kardeşlerıme tşk ederim bu sorunuda hallettiklerı için

Sohbet.Net - Sercan

Sevgili arakadaşımız Teqnic(Ömer)'e yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

OkeyHanedan.Com - aSiGeCe

java sorunu yuzune ilk gun ortalama 45 kısının bilgisayarına uzak baglantı kurup ayarlamak zorunda kaldım en sonunda seker shell bu soruna cözümünü bularak bizi bu dertden kurtardı ... halen yeni lisanslı sürüme gecmeyen siteler sorunları devam etmekte... SEKER SHELL BU BU HİZMETLERİNDEN DOLAYI TSKR EDERİM BASARILARININ DEVAMINI DİLERİM..

Cevap bırakın

Copyright © 2022 Sekershell.com & GucluHosting.com
Tüm hakları saklıdır.