TR türkiye

Tanıtım Yazısı Nedir, Neden önemlidir?

Tanıtım Yazısı Nedir, Neden önemlidir?

 

Çağ artık gün geçtikçe farklılaşıyor ve her şey tamamı ile sanal hale geliyor. Yavaş yavaş dünyada buna sanki ayak uyduruyor gibi… Artık insanların hayatında her şeyi sanal olarak yürütebileceği zamanlara sanki yaklaşıyoruz.

En azından uzmanlar bunun böyle olduğunu geçen her gün duyurmaktadır.  Artık zamanın para olarak ölçüldüğü bir dünyada yaşadığımızı söylemekten kaçınmıyorum. Dünyanın giderek değişmesi ve internet ağının dünyaya yayılması internet sitelerinin önemini gittikçe artırmıştır.

Tabiî ki bu da internet siteleri arasında rekabeti artırmıştır. Biraz örnekler vererek konunun aydınlanmasına yardımcı olalım. Örneğin yemek sektöründe hizmet veren bir internet sitesi sahibisiniz, sizinle beraber sektörde onlarca belki yüzlerce belki binlerce internet sitesi ile yarışmak ve onların üstüne çıkmak zorundasınız ki farkınız olsun, ilerlemeniz kolay olsun ve daha çok müşteri kitlesine sahip olabilesiniz.Bu tabiî ki sadece bir tanesidir sadece.

Mesela ikinci bir örnek verecek olur isek sohbet sektöründe hizmet veriyorsunuz belki geçmişteki kadar rakibiniz çok olmayabilir. Çünkü sosyal medya ve sohbet gereçleri o kadar artmış durumdaki. Aslında faydanıza da zararına da bu durum olabilir. Biz faydalı taraftan bakalım iyimser olalım. Her şeyiyle size yaramış olduğunu varsayalım bu durumun yine de karşı karşıya kalacağınız durum yüzlerce rakip demektir.

Daha çok user çekmek ister daha çok insana ulaşmayı gönlünüzden geçirirseniz, işiniz gerçekten zor. Bunları kolaylaştırmak için günümüzde bir takım araçlar kullanılmaktadır.

Fakat biz en faydalısı olan tanıtım yazısı alma metodu ile seo çalışmalarından bahsetmek istiyoruz. Bu çalışma türünde sitenizi tanıtacak ya da alanınız ile alakalı tanımlayıcı bilgi verecek özgün yazılar yazılarak, hedef kelimesinde ilerlemiş, otoriter yani kendine bağlı sürekli ziyaretçisi olan internet sitelerine yazdırmış olduğunuz sizi tanıtıcı yazılar oralarda yayınlanır.

Bu da o siteyi ziyaret eden insanların sizin internet sitenizi görüp farkında varmasını ve sizin internet sitenizin bol miktarda görüntülenmesini ziyaretçi akını gelmesini sağlar.

Tabiî ki bu sadece son kullanıcı açısından birde bu durumun arama motorları tarafı vardır. Yaptığınız bu tanıtım yazısı çalışması sizi arama motorlarında rakiplerinize göre daha çok tıklanabilir hâle getirir.

Kısaca tanıtım yazısı almanızın size sağlayacağı faydaları madde halinde yinelemek ve vurgulamak gerekirse;

[box type=”info” align=”alignright” width=”qwffwqwfq” ]

  •      Alexa sıranızı ciddi anlamda düşürür.
  •     Sitenizdeki trafiği artırarak, diğer internet siteleri arasında popüler hale getirir.
  •      Arama motorlarının güvenini kazanarak üst sıralara çıkmanızı kolaylaştırır.
  •     Sitenizde geçirilen sürenin artmasına olanak tanır.
  •     Projenizin tanıtımını yüksek hitli internet sitelerinde tanıtmak sizi de onların seviyesine çeker.
  •     Bilinen bir internet sitesi olma yolunda ilerlerken, artan izleyici kitleniz sayesinde daha çok reklâm geliri elde etmenize olanak tanır.
  •    Gereksiz seo çalışmaları yapmanıza gerek kalmaz ve emin adımlarla siteniz iyileşir, gelişir.

[/box]

[highlight]Tanıtım Yazısı Satın almak ister iseniz ŞEKERSHELL Yetkililerine ulaşarak satın alma işlemi yapabilirsiniz.[/highlight]

Cevap bırakın

Copyright © 2022 Sekershell.com & GucluHosting.com
Tüm hakları saklıdır.