TR türkiye

G-Bot Yeni Sürümü ile Sizlerle!

G-Bot Yeni Sürümü ile Sizlerle!

G-Bot Özellikleri

Sunucu üzerinde %100 güvenlik koruması sağlayan g-bot ile artık sunucunuz tamamen güvende! Bunun yanında sizlere bir çoğu kolaylığı sunan g-bot, her ayrıntısının incelikle düşünülmüş olan komut yapısıyla sunucu güvenliği ve sunucu yönetimi alanında büyük kolaylıklar sağlıyor.

G-bot’un #opers odası üzerinde bulunan komut yapısı aşağıda gördüğünüz gibidir;

Koruma Yönetim Komutları

Koruma yönetim komut yapısı ile sunucunuz üzerinde güvenliği maksimuma çıkarın! Proxy, tor, clone, androirc, web koruma, wban sistemi, flood koruması, ülke koruması, şehir koruması ve #karantina, tam sorgu koruma yönetimleri ile sunucunuz üzerinde istediğiniz yapılandırmayı g-bot ile kolaylıkla sağlayın. 

W-Ban Ekleme Komutu

Sunucunuza web giriş & mobil web girişlerde w-ban sistemi ile yasak ekleyerek, girişini engelleyebilirsiniz. W-ban sistemi ile yasaklama işlemleri #gbotkontrol odası üzerinden yapılmaktadır.

Kullanıcı web girişi sağladığında aşağıda gördüğünüz şekilde bilgileri; #gbotkontrol odasına yansıyacaktır. !wban ekle ramazan komutunu uygulayarak, ramazan rumuzlu kullanıcının, web girişlerini yasaklayabilirsiniz.

Kullanıcı mobil web girişi sağladığında aşağıda gördüğünüz şekilde bilgileri; #gbotkontrol odasına yansıyacaktır. !wban ekle dmet komutunu uygulayarak; dmet rumuzlu kullanıcının web mobil girişlerini yasaklayabilirsiniz.

Sunucunuzda aktif olan koruma durumlarını öğrenmek için; !durum komutunu kullanarak, g-bot üzerinde açık veya kapalı olan koruma durumlarına ulaşabilirsiniz.

Genel Yönetim Komutları

Genel yönetim komutları ile master, oper ve syetki ekleyerek sunucunuzun yetkili yönetimini sağlayabilirsiniz. Yenilenmiş yetkilendirme sistemi sayesinde; syetki özelliğini kullanabilir ve bu özellik ile telnet bilmenize gerek kalmadan g-bot aracılığıyla sunucunuza oper ekleyebilirsiniz. Sadece bunlarla sınırlı kalmayan genel yönetim komutlarında sizleri; muaf ip, muaf ülke, yasak şehir, greet, karşılama mesajı, ip tara, nick tara, nerden nick, supass, ban log ve komut log sistemleri bekliyor. Bu komutlar sayesinde sunucu yönetimini g-bot ile en üst düzeye çıkarın.

Global Yönetim Komutları

Global yönetim komutları sunucunuz üzerinde global mesaj, belirtilen sürede otomatik global mesaj, belirlenen nickle global mesaj ve global kanal ekle, sil veya listeleme gibi işlemlerinizi yapmanız da kolaylıklar sağlar.

Bot Yönetim Komutları

Bot yönetim komutlarıyla sayesinde belirli bir kanal veya global kanallarınız için user bot oluşturabilir veya oluşturduğunuz botları tekrar çıkarabilirsiniz. User bot nick değiştirme komutu ile oluşturmuş olduğunuz botlara istediğiniz nicki ayarlayabilirsiniz.

Host Yönetim Komutları

Host yönetim komutlarıyla birlikte sunucunuz üzerinde yetkililere özel host işlemleri yapabilirsiniz.

Kanal Yönetim Komutları

Kanal yönetim komutlarıyla birlikte sunucu üzerinde g-bot, bir çoğu kolaylığı sizlere sunuyor. Belirttiğiniz nicki istediğiniz kanala alıp, çıkartma global kanalları kaydetme, devretme, nick getpass, kanal getpass, topic, kanal modeleri, kanal banlarını ve daha fazlasını tek komutla g-bot üzerinden yönetin.

Webmaster Yönetim Komutları

Sunucunuz için webmaster kanalı belirleyerek, webmaster botunu aktif edebilirsiniz.

Webmaster kanalı belirledikten sonra belirlenen kanalda, webmaster botu aktif olacaktır. G-bot üzerinden; kelime sıralaması, sitenizin durumu, meta bilgisi, domain whois sorgu, page speed, düşecek domainler gibi sorguları g-bot ile hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Radyo Yönetim Komutları

Radyo yönetim komutları sunucunuzda büyük kolaylıklar getiriyor. #Radyo kanalı üzerinde, topic durumu ayarlama. Djleriniz yayın aldıktan sonra, Dj-Nick şeklinde dj tagı ekleme, radyo notice, radyonuza belirlediğiniz sayıda dinleyici ekleme, durum bilgisinde görünecek alanları düzenleme, belirtilen sürede otomatik reklam, belirtilen sürede en çok dinleyenler, djlerinize deneme yayın oluşturmak istediğinizde, tek komutla deneme yayın oluşturma, radyo kanalı belirleme, radyo yönetim kanalı belirleme, dj kanalı belirleme, #istek parçaların düşeceği kanalı belirleme, radyo bildirimlerine sosyal medya alanları ekleme özelliklerinden, g-bot ile faydalanabilir ve sunucunuzun radyo yönetimini en kolay şekilde yapabilirsiniz.

Dj Yönetim Komutları

G-bot üzerinden belirlemiş olduğunuz dj kanalında; Dj kuralları, global kanallara mesaj, reklam, dj top10, web istek; aç ve kapat, seslen, joker listesi, dj saatleri, dj günlük listesi, istek panel; aç ve kapat, istek kontrol gibi işlemleri sağlayabilirsiniz.

İstek Kanalı Yönetim Komutları

Belirlediğiniz #istek kanalı üzerinden, sunucunuza gelen istekleri doğrudan yönetebilirsiniz. Tüm istekleri, tek komutla listeleyin veya isteklerinizi toplu silin.

 

G-bot ile birlikte sizlere g-istek sistemi de sunulmaktadır. Özel olarak kodlanmış ve entegre edilmiş, g-istek sistemi; Web istek, mobil istek özellikleriyle internetten radyonuzu dinleyen dinleyiciler, istek yap bölümünü kullanarak anında istek yapabilirler. Yapılan istekler belirlemiş olduğunuz #istek kanalına düşecek şekilde ayarlanmıştır.

Sales Yönetim Komutları

Sales yönetim komutlarıyla siteniz için sales yönetim kanalı ve sales kanalı belirleyebilirsiniz. !soper yetkisi ekleyerek, sales görevlisi belirleyebilirsiniz.

Sales yönetim kanalını belirledikten sonra, belirlediğiniz kanal üzerinden; kanal kiralama işlemi, admin yetkisi kiralama, vip user kiralama işlemleri yapabilirsiniz. Kiralama işlemlerinde, yaptığınız kiralama türüne göre gün belirleyebilirsiniz ve g-bot sizin için belirlediğiniz gün süresi üzerinden, her gün için gün sayımı yapacaktır. Örnek: !kirala #sohbet ramazan centos 30 gibi belirterek, 30 günlük kiralama sistemi uygulayabilirsiniz. Kiraladığınız ürünlerin kaç gün süresi kaldığına ulaşmak için; !kontrol yaparak, kiralık kanalları, satın alınan yetkilerin, vip üyelerin kalan gün bilgilerine g-bot aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Belirlediğiniz #sales kanalı üzerinde, kullanıcıların fiyatlara ulaşması için; !komutlar yaptıktan sonra, açılan liste üzerinden; Fiyat bilgisi almak istediği ürün türünün komutunu uygulayarak fiyatlandırma bilgisine ulaşabilirsiniz. Örnek; !admin komutunu uygulayarak, satışta olan admin yetkilerine ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Help Yönetim Komutları

Help yönetim komutları sayesinde; ChanServ, MemoServ, Levels Komut, Levels özellik, Set Ozellik, Nick Mode, Kanal Mode, Ignore Komut, Timer Komut, NickServ, OperServ komutlarının yönetimi için kullanılmaktır. G-bot özelinden istediğiniz komut sistemine istediğiniz özellikte komut ekleyip silebilirsiniz. Help yetkisi verdiğiniz kişilere +hWq modlarını vermeyi açıp kapatabilir ve #help kanalını istediğiniz kanal olarak belirleyebilirsiniz.

Konuşma Puan Yönetim Komutları

Konuşma puan yönetim komutlarıyla konuşma puanı ekleyebilir, konuşma puanı kazanılacak kanalları belirleyebilir ve belirlediğiniz puanlara özel olarak konuşma rank sistemi yapabilirsiniz. Tek komut ile konuşma puanlarını yönetin, sıfırlayın, puan sıralamasını listeleyin ve puan ekleyin. Aylık otomatik puan sıfırlama(aç veya kapat özelliği bulunmaktadır), konuşma puanları için belirli seviyeye gelenlere access(v,h,ao) yetkisi ekleme özelliği ve daha fazlası g-botta sizleri bekliyor.

!kpuan list komutu ile sistem tarafından atanmış seviye puanlarını, seviye isimlerini ve seviye karşılama mesajlarını güncelleyerek açıp veya kapatabilirsiniz.

Departman Yönetim Komutları

Departman yönetim komutları üzerinden; chanserv departman kanalı, nickserv departman kanalı ekleyebilir ve bu kanallarda bulunacak yetkilileri ekleyebilirsiniz. Bu kanallar için özel olarak yönetim kanalı belirleyebilir ve belirlediğiniz kanal üzerinden gerekli düzenleme işlemlerini sağlayabilirsiniz.

Nick Yönetim Komutları

Nick yönetim komutlarıyla birlikte artık, bir çoğu işlemi kolaylıkla yapabileceksiniz. İnternetten komut aramanıza gerek kalmadan, g-bot üzerinden sizler için hazırladığımız komutları kullanarak işlemlerinizi hızlı şekilde yapın. Özel aç ve kapat, nick değiştir, nick away sistemi, belirtilen nicki kanala al veya çıkart, kanal veya nick bilgisi öğren, nick kayıt koruma, uyarı sistemi, nick ve kanal getpass sistemleri g-bot ile daha fazla komut desteğiyle sizleri bekliyor.

Spam Yönetim Komutları

Spam yönetim komutları sayesinde sunucunuzdaki spamlara, tek komutla ulaşın. G-bot üzerinden, kullanacağınız spam komutları ile spam yönetimini kolaylıkla sağlayın.

Vip Yönetim Komutları

Vip yönetim komutları siteniz üzerinde kullanıcılarınıza vip özelliği eklemenizi sağlar. Vip kullanıcı olarak belirlediğiniz kullanıcıları; #vip üyeler için oluşturmuş olduğunuz özel kanala aktarabilirsiniz.

Yasak Yönetim Komutları

Yasak yönetim komutları ile sunucunuzda bir çoğu engellemeyi kolaylaştırılmış komut yapısıyla sizlere sunmaktadır. Küfür yasak, kill, ban, akick, suspend, drop, sqline, zline, shun, sustur, ip yasaklama ve daha fazlasını yapabileceğiniz komut dizini.

Yetki Yönetim Komutları

Yetki yönetim komutları ile yetki ekleme işlemlerinizi hızlı ve kolay şekilde sağlayın. Belirlediğiniz kullanıcı için tek komutla, tüm global kanallarınızda yetkilendirme sağlayın veya aynı şekilde tek komutla belirttiğiniz kullanıcının tüm global kanallardaki yetkilerini silin.

Eğlence Yönetim Komutları

Eğlence yönetim komutları ile birlikte kullanıcılarınıza oyunlar oynayıp, eğlenceli zamanlar geçirmeleri için eğlence kanalları belirleyebilirsiniz.

!eglencekomutlari sayesinde; Eğlence komutlarının içeriğini istediğiniz gibi düzenleyebilir ve istediğiniz eğlence oyununu açıp veya kapatabilirsiniz.

Eğlence oyunları için belirlediğiniz kanallarda, kullanıcılar oyun komutlarına; !eglence yazarak ulaşabilir ve yüzlerce oyun türüyle eğlenceli zamanlar geçirebilirler.

Gelen sözleri kapatmak için: !sozkontrol ac/kapat

Gelen karşılama mesajalrını kapatmak için: !giriskarsilama ac/kapat


Kural Yönetim Komutları

Kural yönetim komutları sayesinde sunucu yetkililerinize özel kurallar veya sunucu kullanıcılarına özel kurallar ayarlayabilirsiniz.

Extra Yönetim Komutları

Extra yönetim komutları ile kullanıcılara özel günün sözü ve şanslı sayı ekleyin. Takım ekleme sistemi, kullanıcı veya yetkilere özel giriş karşılama sistemleri, operlerinize özel kanallarda yetki ekleme sistemi ve daha fazlası.

G-Bot Özeli Üzerinden Yapabileceğiniz Komut İşlemleri

G-bot sadece yönetim kanalları üzerinden değil, özelinde bulunan komut penceresiyle de işlem yapmanıza olanak sağlar. Aşağıdaki alandan, g-botun özelinden yapabileceğiniz işlemleri görebilirsiniz.

!foundersifre komutu sunucu üzerinde önemli komutları sıfırlamanız için oluşturabileceğiniz bir yetkili sistemidir. Not: Bu yetkiyi sadece; sunucu sahibi ve belirlediği kişiler kullanabilir.

FYETKİ List İşlemleri

Flag yetki listesine ulaşmak için; g-botun özeline, !fyetki list komutu yazmanız yeterli olacaktır. fyetkli listesinde yer alan id numaraları, sunucunuz üzerinde ekleyeceğiniz oper yetkilerine karşılık gelmektedir.

FYETKİ Ekle & Sil & Yetkili Listeleme İşlemleri

G-bot özelinden sunucunuzda oper yetkisi eklemenizi sağlayan !fyetki ekle sistemi ile her hangi bir program bilgisine ihtiyaç olmadan sunucunuza yetkili ekleyebileceksiniz. !fyetki list ile yetki numaralarına ulaşabilir, eklemek istediğiniz yetki numarasını seçerek; !fyetki ekle 2 Ramazan şifre şeklinde ekleme sağlayabilirsiniz. Bu şekilde eklediğinizde Root administrator yetkisi ile Ramazan operini sunucunuza eklemiş olursunuz.

FYETKİ Sistemini kullanarak eklediğiniz bir yetkiliyi; !fyetki sil nick şeklinde silebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, biraz önce eklediğimiz Ramazan operini; !fyetki sil Ramazan şeklinde silebilirsiniz.

SYETKİLERİ sistemini kullanarak eklediğiniz yetkililerin listesini almak içinse; !syetkileri komutunu kullanmanız yeterli olacaktır. Bu komutu kullandığınızda, g-bot üzerinden eklediğiniz yetkili listesi size sunulacaktır.

Not: FYETKİ Sistemini kullanabilmeniz için; syetki listesine ekli olmanız gerekmektedir, syetki ekleme işlemini; !genelyonetim komutları üzerinde !syetki ekle nick şeklinde yapabilirsiniz.

G-Bot Özel Pencere Help Yönetim & Kullanıcı Komutları

Aşağıda belirtilen komutlar ile chanserv, nickserv, memoserv, operserv, levels, levels özellik, set özellik, nick mode, kanal mode, ignore, timer komutlarının yönetimini sağlayabilirsiniz.

G-Bot özel mesaj kullanıcı genel komut ve help komutları (aynı zamanda #help kanalı olarak belirlenen kanalda da çalışmaktadır.) aşağıda görmüş olduğunuz şekildedir. Kullanıcılar kendilerine özel takım ekle, söz ekle ve karşılama mesajı ekle gibi özellikler sayesinde, özel eklemeler yapabilirler.(söz ve karşılama mesajları yetkili onayı sonrasında aktif olur).

Global Kanal Komutları

Belirlenmiş olan tüm global kanallarda çalışacak yetkili komut listesi aşağıda görmüş olduğunuz gibidir. G-Bot global kanal komutları sunucu yetkililerine bir çoğu işlemi tek komutla yapma olanağı sağlar.

G-Bot Hakkında

Sekershell & Güçlühosting tarafından nodeJS kullanılarak kodlanmış olan g-bot irc/d yazılımında bir çok yapıyı tek bir alanda toplamış olup, siz müşterilerimize kolay ve kullanışlı bir alt yapı oluşturarak hizmetinize sunulmuştur. Sizlerin daha iyi bir sunucuya sahip olması için düşünülen gerekli tüm özellikler eklenmiş ve %98’lik yeni ve güncel sürümüyle sizlerin kullanımına sunulmuştur. G-bot gelişim ve güncellemelerimiz, mühendislerimiz tarafından devam etmektedir.

25 Yorumlar
Melis

Yine kendinizi belli ettiniz :) Başarılar dilerim.

Cemil

Gerçekten çok güzel olmuş. Şuanda bulunduğum sunucuda kullanıyorum. emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Şener

SekerShell sahibi ALpear ve kardeşi Teqnic ve SekerShell çalışanları yeni güncel G-Bot o kadar güzel olmuş ki, Çok özellikler eklenmiş. Botu tanımak için bayağı bir zaman gerekiyor G-Bot yapımında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliriz, Güvenlik eğlence dahil her şey fevkalâde olmuş, Başarılarınızın devamını dilerim.

Umit

Harika bir Bot Olmuş elinize saglik iste Sekershel Farki :)

Esmer_

Derli, Toplu, Düzenli, Eglenceli, Güvenli.. Oper Admin Kavgasına Son :))) Gercekten basarılı ve gelisen Bir Sistem icin Tesekkür Ediyoruz. Emeginize Saglık SekerShell Ekibi..

Baskan

Söyleyecek Söz Bulamıyorum Harika Olmuş Herşey Var Yok Yok Helal Olsun Harbiden de Bir Kere Daha Taktir Ettim

Hakan

Emeğinize sağlık farkınızı her daim gösteriyorsunuz.

Gökhan

güzel olmuş suanda 4-3 olarak ama biraz daha tamamlarnirsa 4-4 olcaktir ekip olarak bunu başarcanızı,da biliyorum ve başalarınız devamını dilerim

Mustafa

Çalışmalarınızın dewamı oLur inŞ Çok harika olmuŞ ..

Samuray

Bot eyi olmuş ellerinize sağlık. Lamerler kendini geliştiriyor ise firmalarda kendini geliştirmelidir bence. Daha güzel bir sohbet ve eğlence ortamı için böyle bir socket sistemi şart idi. Farkı fark etmek için şekershell bence bu işte en güzel firma. Tüm şekershell irc sahiblerine hayırlı olsun dilerim arkadaşlar.

Chucky

Hayırlı olsun Tüm kullanıcılara sekersell çalışanlarına emeği geçen herkeze Teşekür ederim yenilik iyidir güzeldir güzel kullanılmalidir.

Ecem

Her zaman her yerde Sekershell :) Alper bey ve ekibini tebrik ederim.Sekershelli olmayı seviyorum.Bot güzel gözüküyor insallah çok yakında bizde yeni G-Bot ile calışcaz :) Tüm ekibin emegine sağlık.

murat

tarayıcı degiştirme olayına da bır el atsanız ınsallah bunuda basaracagınıza ınanıyoruz

Aylin

Elinize, emeğinize sağlık çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim.

AsLanBey

Efsane Olmuş emeği herkesin ellerine sağlık başarılarınızın devamını dilerim

AsLanBey

Efsane Olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık başarılarınızın devamını dilerim :)

CroAtoN

Harika bir çalışma, harika bir sistem. Tebrikler Sekershell.

Oktayy

Söylenecek pek birşey kalmamış ellerinize sağlık tek kelime ile mükemmel

RisK

İrc Aleminde Sekershell üstünde Bot Üreten Yok Herşeyiyle Mükemmel bir Firma Hizmetin en iyisini Veriyorki İrc Aleminin çoğu Sekershell ile çalışıyor Hak Ediyorlar

Ece

Sistem harika. Emeklerinize saglik.

YakamoZ

Harika olmuş emeğinize sağlık

bLuE

Elinize ve Emeğinize Sağlık Başarılar Diliyorum

DarkKnight

Elinize ve Emeğinize Sağlık Başarılar Diliyorum

Yqlcin

Herşey Dört Dörtlük Emeğinize Sağlık ama Sadece Rapor Olayı Yok Onuda Eklerseniz Şahane Olur :)

Cevap bırakın

Copyright © 2022 Sekershell.com & GucluHosting.com
Tüm hakları saklıdır.