TR türkiye

Türkiyenin En Kaliteli Hosting Firmasi

Türkiyenin En Kaliteli Hosting Firmasi

Şekershell İnternet Bilişim Hizmetleri firması 2006 yılından itibaren hosting, alan adı kaydı ve web tasarım hizmeti sunmaya başlamıştır.

Bizler bu işi severek yapmayı, kaliteli bir hizmet sunabilmeyi hedef olarak seçtik, 2006 yılında kurulan firmamız Türkiye üzerinde en çok ismi duyulan ve en çok tercih edilen hosting firmaları’ın arasında yer almaktadır.

Bizler 2006 yılın’da başlangıç olarak irc hosting sektörü üzerinde belirli bir hedef belirledik,  Amacımız her zaman için müşterilerimizin memnuniyeti ve en kaliteli bir hizmeti sunabilmekten yana olmuştur, irc hosting sektöründe şuanda firmamız en çok tercih edilen firma olmakta olup ve şuanda kendi bünyesinde sadece 300’den fazla irc hosting hizmeti vermektedir.

Firmamız 2006-2007 yılları arasında web hosting sektörüne giriş yapmış olup 2009-2010 yılları arasında  Türkiyenin en çok tercih edilen web hosting firmalarından biri haline gelmiş olup en kaliteli ve en güvenilir hizmeti sunmaktadır.

2010 Yılından itibaren web tasarım hizmetine başlamış olup yapmış olduğu tasarımlarıyla başarılar almış ve herzaman gerek kurumsal gerekse bireysel tasarımlarda tercih edilen firmalar arasında yer almıştır.

Aynı zamanda 2010 yılından itibaren kendi bünyesinde Alan adı kayıt(domain) hizmetini aktif hale getirmiş bulunup En uygun fiyat garantisiyle alan adı kayıt hizmetine başlamış ve şuanda Türkiye’de Alan adı kaydı yapmakta olan öne çıkan firmalar arasında yer almaktadır.

Şekershell İnternet Bilişim Hizmetleri olaraktan amacımız ve hedeflerimiz, Herzaman müşterilerimize memnuniyet ve kaliteli hizmet sunmaktan gurur duyarız.

Bizi Tercih ettiğiniz için teşekkürler.

 

 

Cevap bırakın

Copyright © 2022 Sekershell.com & GucluHosting.com
Tüm hakları saklıdır.